Menu icon

Skräddarsydd drift och övervakning av fastigheter.

Skräddarsydd lösning för effektiv hantering av drift och övervakning av fastigheter.

Om Castellum

Castellum är en av Sveriges största fastighetsägare, fastighetsutvecklare och också ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Varje dag går 250 000 människor till jobbet i Castellums lokaler. Företaget har en stark lokal närvaro i ett 20-tal städer i Sverige samt i Köpenhamn och Helsingfors.

Med en väl fungerade arbetsmetod, i ett pilotprojekt med regelbundna delleveranser, kunde vi på två månader vara i drift med en första version. Utan den tekniska kunskapen och förståelse för vår verksamhet som Spinit besitter hade det varit svårt att genomföra.

Janne Johansson, Castellum

Vad vi gjort för Castellum

Castellum behövde en lösning för att effektivisera och förbättra driftövervakningen i sina fastigheter. Efter flera försök att hitta en standardprodukt som fyllde behoven tog företaget kontakt med oss på Spinit. Kraven var en samlad plats där företaget:

• Kan ta emot och hantera larm.
• Kan kommunicera med underliggande centraler via ett Single sign on system.
• Enkelt kan administrera rättigheter för övervakningen.

Tillsammans skapade vi en skräddarsydd portal som löser uppgiften. I samband med detta fick också Castellum möjlighet att samla all information och dokumentation om fastigheterna på ett ställe.

Jonas Lindblom

System Developer &
Customer Team Lead
031-748 30 51jonas.lindblom@spinit.se