Menu icon

Ledande distributör av helikopterdelar

Svenska Ex-Change Parts, ledande bolag inom helikopterindustrin, fokuserar på att ge kunderna hållbarhet genom högkvalitativa helikopterdelar och -tjänster.

Om Ex-Change Parts

Ex-Change Parts är ledande inom helikopterindustrin där de erbjuder tjänster och helikopterdelar för upphandling och utbyte för främst helikoptrar tillverkade av Airbus och Leonardo. Kundbasen innefattar 1600 helikopteroperatörer och serviceorganisationer globalt. Bolaget har 25 års erfarenhet kombinerat med drygt 60000 högkvalitativa och certifierade artiklar i ett 4000 kvm lager samt hangarer. Ex-Change Parts mål är att leverera konkurrenskraft, hållbarhet och kvalitet till sina kunder. http://www.ex-changeparts.com

Vårt uppdrag

Vårt samarbete med Ex-Change Parts startade 2020. Bolaget levererar främst högvärdeprodukter globalt till helikopterindustrin, där andrahandsmarknadens strikta standarder inom flyg kräver service, kontroll och certifikat.

Vi på Ex-Change Parts har haft förmånen att samarbeta med Spinit under en längre tid, och vi kan inte nog betona hur duktiga och kompetenta de är. De gör alltid det där extra för kunden, vilket har gjort dem till en ovärderlig partner för oss.

Göran Enström, Head Of Business Development

Elin Necander

Team Lead
031-74 83 024elin.necander@spinit.se