Menu icon
Vi är lite speciella, men det är nog du med

Det här är vi

Spinit är ett utvecklings- och konsultföretag som utvecklar våra samarbetspartners affär genom att använda IT på smartare sätt.

Vi är teknikorienterade och vet att bra kodkvalitet kräver duktiga systemingenjörer. Vi vet också att design och användarupplevelse är avgörande för en bra slutprodukt och därför ser vi till att alltid ha en designer involverad i projektets alla faser.

Så här jobbar vi

På Spinit gillar vi att jobba tillsammans med att bygga IT-lösningar som är hållbara och stabila, utan att stressa eller kompromissa med vare sig kvalitet eller personlig hälsa.

Vi arbetar huvudsakligen tillsammans från vårt kontor i Sisjön eller Kungstorget (du väljer!) och har hela uppdraget inom samma team. Det är vår utgångspunkt och ger en trygghet och gemenskap med kollegor som består.

Borta bra men hemma bäst

Vi erbjuder uppdrag på konsultbasis hos kund om intresse finns, vilket ger möjlighet till omväxling, nätverksbyggande och kompetensutveckling.

Självklart möjliggör vi även arbete på distans men ej på heltid.

Ensam är inte stark

På Spinit stävar vi efter att bygga starka sammansvetsade och tvärfunktionella team som tillsammans ansvarar för hela åtagandet av ett utvecklingsprojekt. Våra team är ”elastiska”, vilket innebär att de kan växa och krympa efter kundens och projektets behov. Det är inte osannolikt att du i perioder ingår i mer än ett team.

Alla hjälper varandra och det finns ingen prestige i att "ensam är stark". Vi utvecklar smarta IT-lösningar genom att samarbeta och vi uppmuntrar varandra att tänka tillsammans.

Vi utvecklas om du utvecklas.

Vi vill hjälpa dig att utvecklas och det är du som bestämmer inom vad och i vilken riktning. Därför vill ge dig de bästa förutsättningarna för att det ska ske. På Spinit uppmuntrar vi en mångfald av personligheter och erfarenheter, och det är viktigt att alla känner sig inkluderade och får lov att vara sig själva.

Stress och hets är inte vår grej

Spinit är en trygg arbetsgivare

Vi är 100 % självägda och är inte finansierade av några riskkapitalister. Det gör oss fria att kunna jobba med långsiktigt bra lösningar och relationer utan att hela tiden redovisa vinster på kort sikt.

Med över 25 år i IT-branschen är vi är en trygg arbetsgivare som står stadigt i konjunkturstormarna. Vi är anslutna till TechSveriges kollektivavtal som bland annat garanterar anställningstrygghet, inflytande, löneutveckling och andra schyssta förmåner.

Vi har allt en bra arbetsgivare ska ha

👍Kollektivavtal med föräldralön, tjänstepension och årlig lönerevision.
🪑Ergonomisk arbetsplats och utrustning efter dina behov.
💪Flexibel arbetstid och möjlighet till distansarbete.
🏫Kompetensutvecklingsdagar och stora möjligheter till vidareutveckling och certifiering.
🏢Huvudkontor utanför vägtullarna med extrakontor i centrala Göteborg.
🏋️Generöst friskvårdsbidrag och idrottsarrangemang utanför arbetstid.
🏖️Lustfyllda konferensresor och trivselaktiviteter.
📲Jobbmobil med (mycket) förmånlig surfmängd.
🩸Möjlighet att lämna blod på arbetstid.

👩‍❤️‍👩Vi är även We Exist-approved - vilket betyder att vi jobbar aktivt med inkludering och mångfald.