Menu icon

Den vi söker

Har du en bakgrund som projektledare inom agila utvecklingsprojekt? Drivs du dessutom av att coacha och leda människor och att vara kontaktytan mot våra kunder, då vill vi att du hör av dig till oss!


Spinit har över 25 års erfarenhet av agil systemutveckling och teamleveranser vilket innebär att du får arbeta med erfarna medarbetare i en stimulerande och dynamisk miljö. Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin affär genom att använda IT på smartare sätt. Vi är teknikorienterade och vet att bra kodkvalitet kräver duktiga systemingenjörer. Vi vet också att design och användarupplevelse är avgörande för en bra slutprodukt. Trots 25 år i branschen hittar du en start-up-känsla, vi är helt självägda och har stor frihet i att utforma vårt arbete – hos oss hittar du inte onödiga strukturer och byråkratier. Med det sagt behöver du trivas i en miljö där det inte alltid finns självklara rutiner och processer, men det är något vi jobbar på. Vi drivs av att hjälpa varandra och hitta vägen framåt tillsammans.

Stress och hets är inte vår grej.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom projektledning för utvecklingsprojekt. För att lyckas tror vi du har god förståelse för agil utvecklingsmetodik, en relevant utbildning men framför allt rätt personlighet. Vi ser att du är trygg i dig själv och gillar att driva projekt och team, hantera stakeholders och på ett strukturerat sätt kan samla in och prioritera krav för att bygga en så bra produkt som möjligt.

Vi ser att du har en bakgrund inom projektledning gärna med en stark koppling till systemutveckling, kanske har du själv en bakgrund som programmerare? I projekt har du haft roller som t.ex: scrum master, produktägare eller annan projektledande roll i ett agilt sammanhang. Du gillar att coacha och leda människor och organisationer, har ett genuint intresse av vad det är som får grupper att fungera, prestera och må bra.

Vår kultur

Målet är att skapa och förvalta en god arbetsplats där vi vill vara, jobba och bidra med vår kunskap och kreativitet.

Våra kärnvärden präglar verksamheten, våra arbetsuppgifter och kundrelationer.

 • Stress och hets är inte vår grej. Om det blir stressigt, ta ett djupt andetag, be om hjälp och försök att hitta en lösning.
 • Om du kör fast så fråga alltid om hjälp. Alla hjälper varandra och det finns ingen prestige i att “ensam är stark”. Vi utvecklar smarta IT-lösningar genom att vi är bra på att samarbeta och att vi uppmuntrar varandra att tänka tillsammans.
 • När vi utvecklar nya produkter ligger vi i framkant och vill alltid använda oss av de senaste och bästa teknikerna. Digital utveckling kräver att man provar nya lösningar och vi uppmuntrar alla att testa nytt. Prata gärna med en mer erfaren kollega om hur de ser på ny teknik.
 • Vi jobbar strukturerat och agilt med scrum som innebär mycket återkoppling vid programmering och utveckling av nya produkter. Det är bättre att ta en sak i taget, istället för att försöka lösa allt på en gång. På detta vis ser vi till att utvecklarna mår bra och att kunden får det den vill ha.
 • Var rak och ärlig om en arbetsuppgift inte passar dig. Det går oftast att ändra om admin-teamet vet om det.
 • Var dig själv och var öppen för andras idéer och acceptera alla andra som de är. Vi är alla unika och kan bidra på olika sätt till arbetsresultatet.
 • Alla vinner på att ha en god stämning på jobbet, och du är med och skapar den genom ditt sätt att vara. Vi på Spinit vill att alla känner sig inkluderade och kan vara sig själva.

Vår teknologi

Mycket av det vi gör är baserat på Microsoft-miljöer som .NET och C# och vi jobbar ofta i Microsoft Azure. I frontend arbetar vi i HTML5, CSS och JavaScript, med aktuella ramverk. Stack och teknikval ändras och förbättras ständigt och vi strävar efter att alltid vara öppna för nya idéer och arbetssätt.

Vi har allt en bra arbetsgivare ska ha

 • Kollektivavtal med föräldralön, tjänstepension och årlig lönerevision.
 • Ergonomisk arbetsplats och utrustning efter dina behov.
 • Flexibel arbetstid och möjlighet till distansarbete.
 • Kompetensutvecklingsdagar och stora möjligheter till vidareutveckling och certifiering.
 • Huvudkontor utanför vägtullarna med extrakontor i centrala Göteborg och Halmstad.
 • Generöst friskvårdsbidrag och idrottsarrangemang utanför arbetstid.
 • Lustfyllda konferensresor och trivselaktiviteter.
 • Jobbmobil med (mycket) förmånlig surfmängd.