Menu icon

Vill du arbeta i teknisk framkant – på riktigt?

Vi behöver förstärka teamet med frontendutvecklare. Vi blir fler och är idag över 50 personer, där de flesta utvecklare jobbar in-house på vårt kontor i Sisjön och på Kungsportsplatsen mitt i Göteborg och några är uthyrda konsulter på företag runt om i Göteborgsområdet.

På grund av att vi tagit in många nyexaminerade under den senaste tiden behöver vi fylla på med mer senior kompetens och vi ser gärna att du har minst fem års erfarenhet.

Spinit bygger både system från grund åt helt nya kunder, och vidareutvecklare system åt de vi haft mångåriga samarbeten med – detta inom alla slags verksamhetsområden. En del kunder har vi arbetat med i över tio år – vi tror på långsiktiga relationer med både kunder och anställda.

Erbjudandet till dig är en spännande arbetsplats, där UX och design är en viktig del av arbetet. Vi har varit med om resan från när design var något man tänkte på i slutet av projektet, tills idag då vi ser den som direkt avgörande för om resultatet kommer att bli användbart.

Vem är du?

Jo, en passionerad frontendutvecklare som förstår värdet i en god användarupplevelse och som kan förverkliga det i ett webb­gräns­snitt.

Du är nyfiken och vill hålla dig i teknisk fram­kant med en god känsla för modern webbutveckling.

Du har du bra koll på senaste webb­standarder och god utvecklings­­praxis samt har en utbildning inom ämnes­området, eller en intressant historia i hur du skolade om dig till frontendutvecklare.

Stress och hets är inte vår grej.

Att jobba på Spinit

Du kommer alltid ges möjlighet att hålla dig upp­daterad kring ny teknik inom de områden som intresserar dig. Då och då har vi Happy Friday och här så delar vi med oss av vårt kunnande med resten av teamet. Alla anställda får också ta sig tid till att utveckla nytt som gynnar företaget, lite som Googles 20%-regeln.

Som arbets­givare är Spinit mån om att skapa en bra stämning där allas erfaren­heter är värde­fulla och en milj§ö där vi alla prestige­löst bidrar till ett gott sam­arbete. Det är grunden till att vi bygger riktigt bra digitala produkter.

Vi erbjuder dig flextid och du har stor frihet att bestämma över din arbets­tid så länge du har koll på dina uppgifter och möten. Spinits kärn­värden utgår ifrån att eliminera stress, att vi är öppna och trans­parenta samt att vi lär oss av varandra. Driv­kraften för oss är att testa nya tekniker och att vara med och digital­isera världen.

Vår teknologi

Vi vill att du behärskar moderna webstandarder och är bekant med någon CSS-preprocessor (LESS, SASS eller liknande).

Arbetet sker ofta i React.js (och även i vissa fall Angular eller Vue.js) samt i .NET eller Visual Studio-miljö. Det är därför bra att du har praktisk erfarenhet i hur de fungerar.

Rollen innebär att ta fram designsystem och styleguides utifrån wireframes eller prototyper. I nästa steg implementeras de i den utvecklingsmiljö och det ramverk som vi har valt för de specifika projekten. Du behöver ha kunskaper i att visualisera användarflöden, och arbetar främst i team med backendutvecklare där du förväntas ställa krav och försvara användarens upplevelse.

På Spinit bygger vi allt ifrån interna skräddarsydda system, publika webbplatser och enkla till avancerade e-handelslösningar, allt utifrån varje kunds specifika behov. Därför är inget projekt det andra likt. Det är det som gör det så roligt!

Spinits arbetskultur

Målet är att skapa och förvalta en god arbetsplats där vi vill vara, jobba och bidra med vår kunskap och kreativitet.

Våra kärnvärden präglar verksamheten, våra arbetsuppgifter och kundrelationer.

  • Stress och hets är inte vår grej. Om det blir stressigt, ta ett djupt andetag, be om hjälp och försök att hitta en lösning.
  • Om du kör fast så fråga alltid om hjälp. Alla hjälper varandra och det finns ingen prestige i att “ensam är stark”. Vi utvecklar smarta IT-lösningar genom att vi är bra på att samarbeta och att vi uppmuntrar varandra att tänka tillsammans.
  • När vi utvecklar nya produkter ligger vi i framkant och vill alltid använda oss av de senaste och bästa teknikerna. Digital utveckling kräver att man provar nya lösningar och vi uppmuntrar alla att testa nytt. Prata gärna med en mer erfaren kollega om hur de ser på ny teknik.
  • Vi jobbar strukturerat och agilt med scrum som innebär mycket återkoppling vid programmering och utveckling av nya produkter. Det är bättre att ta en sak i taget istället för att försöka lösa allt på en gång. På detta vis ser vi till att utvecklarna mår bra och att kunden får det den vill ha.
  • När du är nyanställd är målet att du ska ha en mentor så fort som möjligt. Han eller hon kommer att hjälpa dig i dina projekt, titta på all kod och ge feedback flera gånger i veckan.
  • Var rak och ärlig om en arbetsuppgift inte passar dig. Det går oftast att ändra om admin-teamet vet om det.
  • Var dig själv och var öppen för andras idéer och acceptera alla andra som de är. Vi är alla unika och kan bidra på olika sätt till arbetsresultatet.
  • Alla vinner på att ha en god stämning på jobbet, och du är med och skapar den genom ditt sätt att vara. Vi på Spinit vill att alla känner sig inkluderade och kan vara sig själva.